CoffeeCup is een commerciële HTML editor. Of hij zijn geld waard is, is nog maar de vraag.

Het product kost ruim € 35 en scoort net iets boven het gemiddelde qua techniek. Ondersteuning voor asp, jsp, coldfusion en xml ontbreekt ook hier. Php, css, javascript, xhtml en dhtml worden wel ondersteund. De ingebouwde ftp-client en een aardige hoeveelheid gratis content zijn leuke extra’s.

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijkheid van het pakket is niet helemaal top, maar zeker ook niet slecht. Net als veel andere HTML editors is er ook van CoffeeCup geen Nederlandstalige versie beschikbaar. CoffeeCup is een aardige editor die de meeste beginners wel wat te bieden heeft, maar andere HTML editors hebben veel meer in huis.PluspuntenMinpuntenConclusie

  • Leuke extra’s

  • Scoort aardig voor beginners

  • Minder gebruiksvriendelijk

  • Mist veel ondersteuning

Coffeecup is een pakket dat veel beginnende gebruikers kan helpen. Ben je al wat verder met je HTML kennis, dan kan je beter je geld uitgeven aan een ander pakket.

7,0

ONS OORDEEL

Pluspunten

Minpunten

Conclusie

...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000