Chrome pocht synchronisatiemogelijkheden met twee experimentele spellen

Onder de noemer 'Chrome Experiment' heft Google twee leuke spellen ontwikkeld die via de Chrome-browser te spelen zijn. De spellen zijn niet alleen leuk, maar demonstreren de goede synchronisatiemogelijkheden van Chrome.

Het concept van Roll It kennen we wellicht nog wel uit onze jeugd maar Google steekt het in een moderner jasje waarbij je smartphone of tablet de controller wordt. Je koppelt je mobiele apparaat aan een pc waarbij het beeldscherm dienst doet als speelveld. Dit spel kun je in je eentje spelen. Je hebt dan Chrome nodig op beide apparaten. Het is hier te spelen.

 

 Racer

Racer is een spel dat je met meerdere spelers speelt. Je hebt daarbij meerdere telefoons of tablets nodig want tezamen met jouw scherm wordt er een racecircuit gevormd. Maximaal vijf spelers kunnen dit spel hier spelen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000