Candy Crush Saga gebundeld met Windows 10

© CIDimport

Candy Crush Saga gebundeld met Windows 10

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 15 mei 2015 - 05:34

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:33

Redactie

Microsoft maakt bekend dat het verslavende smartphonespelletje Candy Crush Saga naar Windows 10 komt. Je hoeft deze niet zelf te installeren, want dat gebeurt automatisch al. Of je nu wil of niet.

Candy Crush Saga wordt daarmee een nieuw voorgeïnstalleerd spelletje, naast oude bekenden als Solitaire, Hartenjagen en Mijnenveger.

Tenminste, tijdelijk. Microsoft zegt op zijn blog dat 'Candy Crush Saga automatisch wordt geïnstalleerd voor consumenten die Windows 10 installeren (of er naar upgraden), in de periode dat de game lanceert.

Onduidelijk is daarbij hoe lang die periode duurt, en wanneer Candy Crush Saga precies wordt uitgebracht. 

Snoepjes

Naast Angry Birds is Candy Crush Saga een van de bekendste smartphonegames. Door dezelfde soorten snoepjes naast elkaar te krijgen, verdwijnen ze van het speelbord en haal je een hogere score. 

De game is gratis, maar power-ups en extra levens zijn te koop via in-app aankopen. Candy Crush Saga kent meer dan 93 miljoen spelers.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000