Blizzard geeft patch voor Diablo III vrij

© PXimport

Blizzard geeft patch voor Diablo III vrij

Geplaatst: 21 juni 2012 - 10:22

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Uitgever en ontwikkelaar Blizzard heeft donderdag patch 1.0.3 vrijgegeven voor Diablo III. Met deze update wordt de populaire pc-game qua moeilijkheidsgraad beter uitgebalanceerd.

Na de lancering van Diablo III in mei, klaagden veel gamers over het feit dat het verschil in moeilijkheid te groot was tussen de Inferno-modus en de Hell-modus. Mede hierdoor moesten spelers vaak naar het zogenoemde Auction House om nieuwe wapens en items voor hun personage te kopen.

Inferno-modus

Met patch 1.0.3 claimt Blizzard dat de pittige Inferno-modus aanzienlijk beter is uitgebalanceerd. Zo is de overgang van Act 1 naar Act 2 minder heftig en wordt de kans op het vinden van een sterke uitrusting (level 61 tot 63) een stuk groter wanneer men op de Hell-moeilijkheidsgraad speelt.

Blizzard heeft op zijn website een volledige lijst met verbeteringen gepubliceerd. Hieruit wordt duidelijk dat de gameplay niet alleen vergevingsgezinder is geworden, maar dat er ook tal van bugs uit het spel zijn verwijderd. Blizzard verwacht dat het voor gamers op deze manier een stuk plezieriger wordt om op de hogere moeilijkheidsgradaties te spelen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten