Bitdefender biedt online opslagdienst

Onder de naam Safebox introduceert Bitdefender een online opslagdienst in drie smaken.


Bitdefender is bekend om hun beveiligingssoftware. Nu begeven zij zich ook op de markt voor online opslag. Safebox werkt met software en een bijbehorend account. Heb je een Google- of Facebook-account, dan kun je hiermee inloggen. Met de software kun je lokale mappen selecteren en Safebox zorgt automatisch voor een online backup. De online opgeslagen bestanden zijn ook via een aparte website bereikbaar. Wil je bestanden delen met andere personen, dan is dat met deze dienst ook mogelijk.

De opslagdienst is verkrijgbaar in drie smaken: 2 GB (gratis), 30 GB ($ 49,95) en 60 GB ($ 89,95). De genoemde bedragen gelden voor een jaar. Bitdefender is niet de eerste aanbieder van beveiligingssoftware die ook de markt voor online opslag betreedt. Eerder introduceerden AVG en F-Secure ook diensten voor online opslag.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000