Wist u dat u de opties in het venster Automatisch afspelen kunt aanpassen? Dit venster verschijnt bijvoorbeeld als u een dvd plaatst of een externe harde schijf aansluit. De kans is groot dat u opties in dit venster ziet waarvan u liever niet hebt dat ze door u of door uw huisgenoten worden gebruikt.

U kunt de ongewenste opties verbergen, uiteraard via het register (Start, Uitvoeren en typ Regedit). Zoek de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE \Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AutoplayHandlers\Handlers. In het rechtervenster zoekt u de actie waarvan u wilt dat hij niet meer wordt getoond. Klik erop met rechts en kies Verwijderen. U hebt hiermee de betreffende optie verwijderd uit het venster.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000