Apple Store Haarlem vermoedelijk al op 14 december open

Het is zo goed als zeker dat de winkel op de Grote Houtstraat in Haarlem de tweede Apple Store van Nederland gaat worden. De winkel moet al op 14 december zijn deuren openen, verwacht Onemorething.nl.

Op een foto op Twitter is te zien dat Apple een zwarte omheining voor het Haarlemse winkelpand heeft geplaatst. De foto, afkomstig van Twitteraar Peter Verver, lijkt daarmee het eerste officiële bewijs te zijn dat Apple binnenkort zijn tweede winkel in Nederland opent.

De winkel moet daarnaast al snel openen, denkt Onemorething. Bij de eerste Apple Store van Nederland, aan het Leidseplein in Amsterdam, verschenen er twee weken voor de opening ook logo’s van Apple op en rondom het gebouw. Apple plant zijn openingen meestal op zaterdag en daarom is aannemelijk dat de Haarlemse Apple Store op 14 december opent.

Ook in Den Haag wordt een Apple Store gebouwd. Verwacht werd dat deze winkels eerder open zou gaan als die in Haarlem, omdat medewerkers van de Amsterdamse Apple Store via Facebook aangaven dat ze naar een andere locatie zouden verhuizen. Deze andere locatie zou de nieuwe Store in Den Haag zijn. Het zou nu goed kunnen dat een deel van de medewerkers naar de Store in Haarlem verhuizen. Apple heeft niet op de geruchten gereageerd.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000