Apple Store Amsterdam opent binnenkort

Net als over alle Apple-producten wordt er over de komst van een Apple Store in Amsterdam al heel lang gespeculeerd. Nu is het niet langer geheim. De in Apple-stijl bestikkerde ramen op de hoek van het Leidseplein laten ons alleen nog raden naar de openingsdatum.

De ramen van het Hirsch-gebouw aan het Leidseplein in Amsterdam zijn afgeplakt met oranje stikkers, die in plaats van de kruisjes in het Amsterdamse stadswapen drie appeltjes vertonen. Vorig jaar is Apple al begonnen met het werven van personeel. Een locatie was tot nu toe echter nog niet bekend. Apple Benelux huurt al langer de derde verdieping van het gebouw. Deze locatie voor de Apple Store is dan ook niet een heel grote verassing. Over de openingsdatum wordt uiteraard ook gespeculeerd. Wat te denken van 7 maart, de ook al genoemde datum voor de introductie van de iPad 3?

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000