Apple lanceert Support-app als eerst in Nederland

Apple heeft zijn ondersteuningspagina in een app gegoten, en die opvallend genoeg als eerste in Nederland beschikbaar gesteld. De Support-applicatie is gratis te downloaden in de App Store.

'Apple Support' toont een overzicht van al je Apple-apparaten, gebaseerd op het gekoppelde Apple ID. Er kan informatie over de devices worden opgevraagd, en er zijn tips en trucs voor iOS en MacOS op te vinden. 

Reparatie

In het geval van een kapotte iPhone of MacBook kan er ook direct vanuit de applicatie contact op worden genomen met Apple. Middels een livechat of door de klantenservice te bellen kan er een oplossing voor het probleem worden gevonden.

Mocht dat niet baten, dan is er nog de mogelijkheid om een afspraak ter reparatie te maken in de dichtstbijzijnde Apple Store. Alle stappen worden daarnaast per apparaat door de applicatie bijgehouden, zodat het hele traject inzichtelijk is.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000