© CIDimport

Altijd voorbereid op reis

Geplaatst: 26 februari 2012 - 13:14

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Robin Smit

Als je van reizen houdt, wil je jouw verhalen natuurlijk het liefst met andere mensen delen. Ook is het handig om verhalen van anderen te lezen voordat je ergens naartoe gaat. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hiervoor is waarbenjij.nu in de wereld geroepen. Dit is een sociaal netwerk speciaal voor mensen die veel reizen. Zo is het mogelijk om reisverslagen te maken, foto's te delen en tips achter te laten voor andere mensen. Met de app van Waarbenjij.nu is het nu ook mogelijk om dit allemaal te doen vanaf je telefoon.

Opvallend aan de app is dat deze erg simpel en overzichtelijk is gehouden. Zo is het vanaf het beginscherm eenvoudig om direct een reisverslag, foto of reistip te delen met andere gebruikers. Verder is het in de app mogelijk om contact te houden met andere gebruikers. Op het laatste tabblad is ook een handige reisgids te vinden. Hierin is veel informatie te zien over onder andere accommodaties, vervoer en activiteiten.

Kortom

De app van Waarbenjij.nu is een duidelijke en overzichtelijk app die de belangrijkste elementen van de volledige website weet samen te vatten. De app lijkt op het eerste gezicht erg kaal, maar biedt verrassend veel mogelijkheden. Hierdoor ga je nooit meer onvoorbereid op reis.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten