Altijd op de hoogte van de laatste feesten

© CIDimport

Altijd op de hoogte van de laatste feesten

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 15 januari 2012 - 13:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie

"Waar is dat feestje?? Hier is dat feestje!!" En hoe weet je dat dan? door gebruik te maken van de Party app natuurlijk. Met deze app ben je altijd op de hoogte van de feestjes bij jou in de buurt. Party maakt gebruik van de gegevens van Partyflock.nl en vindt snel en makkelijk feestjes bij jou in de buurt.

De Party-app zit heel simpel in elkaar. Als je de app start krijg je een simpel scherm te zien waarin je kunt zoeken per stad, op datum, in de buurt óf naar populaire feestjes. Ook is het mogelijk om direct op een trefwoord te zoeken. Om snel de feesten in jouw favoriete discotheek te bekijken, is het mogelijk om een discotheek als favoriet te bestempelen. Deze komt dan op het beginscherm van de app te staan.

Wanneer je een feest gevonden hebt krijg je in een mooi overzicht te zien wanneer het feest is, wat de minimumleeftijd is om binnen te komen, hoeveel de entree bedraagt, onder welk genre het feest valt en welke dj's of artiesten hun opwachting maken.

Kortom

De Party-app is een simpele app, die goed werkt en er mooi uitziet. De app werkt erg prettig en helpt je zeker om alvast in de stemming te komen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000