Altijd en overal jouw geluid: test mee!

Muziek kan een ontzettend fijne sfeer creëren en de juiste nummers kunnen letterlijk de toon zetten. Het kan dan ook heel fijn zijn om in gezelschap een leuke sfeer neer te zetten door wat muziek af te spelen. Of je nou de nieuwste dancetracks afspeelt om je vriendengroep klaar te stomen voor de club, of zachte jazz om knus op de bank tegen elkaar aan te kruipen, met muziek kan je alle kanten op. Het is dan wel zo fijn als je speaker ook alle kanten op kan. Letterlijk.

© CIDimport

  Lees hier wat dit betekent.

Wil jij de kwaliteit van Teufel onderweg ontdekken? Wil je met jouw oordeel een MOVE BT ter waarde van € 119,- verdienen en ben je beschikbaar in de periode november/december? Meld je dan snel aan voor ons testpanel en vul onderaan deze pagina je gegevens in!

BAMSTER

Om je favoriete muziek mee te nemen is er de legendarische opvolger van de Bamster. Met deze stijlvolle speaker kun je dankzij Bluetooth 4.0 en een verbeterde sound altijd en overal je favoriete muziek laten horen. Door de nieuwe drivers is er minder sprake van vervorming bij hoge volumes en kan de Bamster een harder, lager en gebalanceerd geluid voortbrengen.

De langwerpige soundbar-vorm van de speaker draagt ook bij aan het stereogeluid en maakt de speaker tevens ideaal om voor een kleiner scherm te plaatsen. Zo hoef jij nooit meer naar die krakerige speakers van je beeldscherm of laptop te luisteren als je een filmpje wil kijken. Door het draaiwiel aan de zijkant kun je met letterlijk één handomdraai het volume van de Bamster aanpassen.

© CIDimport

Party modus

De Bamster is eigenlijk te leuk om voor jezelf te houden. Ben je in gezelschap? Laat je vrienden ook hun smartphone aan de Bamster koppelen met de nieuwe Party modus. Het is ook mogelijk om andere apparaten te koppelen dankzij de AUX-ingang aan de achterkant. Daar vind je tevens een de aan- en uitknop, play- en pauze-knop en de ingangen om de Bamster op te laden. Word je gebeld tijdens het genieten van je muziek? Door de ingebouwde microfoon een kraakheldere speakers kun je rustig een gesprek voeren door de Bamster.

Soms kan het geen kwaad om wat meer volume mee te nemen. Misschien is je vriendengroep wat groter uitgevallen dan je dacht of wil je dat de hele zaal je geluid kan horen. Voor het grotere werk kun je terecht bij de grote broer van de Bamster, de Bamster Pro.

 

BAMSTER PRO

De Bamster Pro is een speaker met kracht om over naar huis te schrijven, zonder daarbij zijn mobiliteit te verliezen. De grote knoppen op de bovenkant van de speaker maken de speaker makkelijk en vanuit alle hoeken bedienbaar. Dankzij het bijbehorende laadstation kun je de Bamster Pro makkelijk opladen en op ditzelfde laadstation kun je ook een geluidsbron aansluiten via de AUX-ingang. Naast Bluetooth kun je je smartphone ook met een simpele beweging via NFC koppelen.

© PXimport

Dankzij maar liefst twee bass drivers brengt de Bamster Pro een groot geluid voort en de boost die Dynamore met zich meebrengt zorgt voor een breder geluidsbeeld. Al met al een ruimtevullend geluid.

Net als de Bamster is de Bamster Pro ook geschikt om telefoongesprekken mee te voeren. Zo hoef je nooit een gesprek te missen als je je smartphone op de speaker hebt aangesloten. 

Het Techpanel is gesloten. Testers worden per e-mail op de hoogte gebracht. Houd computertotaal.nl/teufel in de gaten voor de reviews van het Teufel Techpanel.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000