Adblockers nu te installeren voor Android-browser van Samsung

De browser die standaard op Android-toestellen van Samsung staat (Samsung Internet) is vanaf vandaag uit te breiden met adblockers. Je ziet tijdens het internetten geen advertenties meer en pagina's laden er ook sneller door.

Uiteindelijk ben je ook minder mobiele data kwijt, omdat er minder afbeeldingen worden geladen. Er zijn nu twee adblockers voor Samsung Internet uitgebracht, die je gewoon terugvindt in de Play Store.

Het betreft Adblock Fast en Crystal. Beide waren ook al beschikbaar voor iOS. Voor Adblock Fast is Android 5.0 of hoger vereist, terwijl Crystal Android 4.2 of hoger vraagt.

Browsers

Wilde je eerder advertentievrij internetten op Android, dan moest je daar een aparte browser voor installeren. Ghostery is daar een bekend voorbeeld van. Adblock Plus was ook als losse browser te gebruiken, of als app handmatig te installeren via een .apk.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000