Een lege accu komt altijd op een ongelegen moment en is enorm vervelend als je op je laptop werkt op een locatie waar geen stroomvoorziening is.

Wil je voorkomen dat je laptop onverwacht zonder energie komt te zitten, installeer dan het gratis Batterybar 3.4.4. Het programma ondersteunt vele talen en je krijgt automatisch een duidelijke waarschuwing als de hoeveel beschikbare energie in de accu beneden een bepaald niveau komt.

Overigens is het ook slim om het energieschema van jouw laptop aan te passen, om zo onderweg langer met je accu te doen. Je kunt hierbij denken aan het uitschakelen van ongebruikte apparaten, het dimmen van het beeldscherm en het deactiveren van draadloze verbindingen.

http://osirisdevelopment.com/BatteryBar/pro.html

Taal: Engels; Freeware
Windows XP, Vista,  7

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000