Wist u dat u een melding kunt laten tonen zodra een gebruiker zich aanmeldt bij Windows XP? Bijvoorbeeld een bericht waarin u de gebruiker eraan herinnert een back-up van documenten te maken, of waarin u hem verbiedt om instellingen aan te passen?

U kunt het bericht instellen via het register (Start, Uitvoeren en typ Regedit). Ga naar de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Winlogon en kies Bewerken, Nieuw, Tekenreekswaarde. Deze noemt u LegalNoticeCaption. Dubbelklik erop en typ de naam van de venstertitel. Kies vervolgens Bewerken, Nieuw, Tekenreekswaarde en noem deze LegalNoticeText. Dubbelklik erop en typ het bericht dat u in het venster wilt plaatsen. Klik op OK en kies Bestand, Afsluiten. Windows opent voortaan met uw persoonlijke melding.

© PXimport

Begroet uw medegebruikers met een persoonlijke boodschap.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000