Nest-thermostaat toont voortaan ook weerbericht

Nest-thermostaat toont voortaan ook weerbericht

Alarmsystemen

Geplaatst: 15 juni 2016 - 07:23

Middels een software-update tonen de slimme thermostaten van Nest voortaan ook het weer. Op het scherm prijkt de huidige buitentemperatuur en het verloop van de rest van de dag.

Ook de bekende weerbericht-icoontjes maken er deel van uit, zoals een zon met een wolkje ervoor. Het scherm licht overigens nu ook uit zichzelf op zodra je er langs loopt.

Thermometer

Verder kan de thermostaat de kamertemperatuur van het moment tonen, waardoor de Nest ook dienst doet als thermometer. Eerder kon je er wat dat betreft alleen de doeltemperatuur op aflezen.

Tot slot zijn nog de Energiegeschiedenis-schermen op de schop gegaan, zodat die nu meer overeen komen met de layout van de Nest-app. De update wordt vanaf vandaag uitgerold, maar het kan enkele weken duren voor 'ie bij jezelf beschikbaar is.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000