Video: Nu een e-bike kopen, of toch nog even wachten?

Video: Nu een e-bike kopen, of toch nog even wachten?

Elektrische fiets

Geplaatst: 18 september 2022 - 15:17

Wat is het beste moment om een e-bike te kopen? Dat is een lastige vraag. Enerzijds volgen ontwikkelingen voor elektrische fietsen elkaar snel op, anderzijds kunnen er prijsstijgingen voorkomen. In deze video helpen we je op weg: nu een e-bike kopen, of toch nog even wachten?

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van e-bikes, van fietscomfort tot slimme toepassingen in combinatie met je smartphone. Zo kun je je elektrische fiets ontgrendelen met je smartphone en zijn er zelfs mogelijkheden om gestolen e-bikes terug te vinden middels GPS. Je kunt je door al die ontwikkelingen afvragen wat het beste moment is om een e-bike te kopen.

Ook zijn er andere factoren die mee kunnen spelen in jouw overweging wanneer je een elektrische fiets aanschaft. Denk aan inflatie en je eigen koopkracht met de torenhoge energieprijzen van dit moment. Veel fietsen en onderdelen zijn ook al sinds de Coronapandemie slecht leverbaar, wat ertoe kan leiden dat de e-bike die je zoekt nog altijd niet verkrijgbaar is.

Genoeg reden om de ontwikkelingen en beschikbaarheid in de gaten te blijven houden. In deze video helpen we je op weg met je keuze of dit jouw moment is om tóch die nieuwe e-bike te kopen.

Wil je meer van onze video's zien? Abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000