Zo kun je snel instellingen aanpassen op je Samsung Galaxy-smartphone

Zo kun je snel instellingen aanpassen op je Samsung Galaxy-smartphone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 22 november 2022 - 09:31

Aangepast: 24 november 2022 - 09:15

Redactie

Dankzij het Quickmenu kun je een handig instelling-snelkoppelingetje plaatsen op je Samsung Galaxy-smartphone. Wat je met het Quickmenu kunt en hoe je dit instelt laten we je zien.

Het Quickmenu brengt functies die je niet in zo snel zou verwachten op je smartphone. Zo kun je deze gebruiken om cursorbediening in te schakelen, het uitschakelmenu op het scherm te toveren (handig, want de uitknop wordt vaak gekaapt door de spraakassistent) of het meldingenvenster tevoorschijn halen.

Om Quickmenu op je startscherm te krijgen moet je naar de toegankelijkheidsinstellingen van je smartphone. Hier kun je deze activeren en een plekje geven op je gewenste startscherm. In onze YouTube Short-video laten we zien hoe dat werkt.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000