Zijn dit de Nexus 5X en Nexus 6P?

Online zijn duidelijke beelden opgedoken van de smartphones die Google naar verwachting volgende week dinsdag echt gaat onthullen, de Nexus 5X en de Nexus 6P. Oftewel, de eerste toestellen die draaien op Android M.

De Nexus 5X zou een 5,2 inch scherm hebben met een 1080p-resolutie, draaien op een Snapdragon 808 processor in combinatie met 3 GB werkgeheugen, en een accucapaciteit hebben van 2700mAh. Het toestel wordt gemaakt door LG.

De Nexus 6P wordt ontwikkeld door Huawei en heeft een 5,7 inch scherm. Op de uitgelekte beelden is te zien hoe deze smartphone een kenmerkende zwarte rand aan de achterkant heeft zitten, die uitstulpt. De voor-oververhitting-gevoelige Snapdragon 810 processor zou dit toestel naar verluidt aansporen.

Dinsdag

Beide smartphones zouden daarnaast een usb type c aansluiting hebben. Google houdt op 29 september een persconferentie en gaat de toestellen daar naar verwachting aankondigen, als ook meer vertellen over de lancering van Android M.

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000