Voorlopig geen USB 3.0 voor Mac's

Apple gaat Mac's de komende tijd nog niet voorzien van USB 3.0. href="http://www.9to5mac.com/32948/jobs-no-usb-3-at-this-time">9 to 5 Mac</a> meldt dat een lezer Steve Jobs een e-mail heeft gestuurd met de vraag waarom hij geen Mac met USB 3.0 kon bestellen. Jobs mailde hierop terug dat hij USB 3.0 op het moment nog niet van de grond ziet komen.

Volgens de Applebaas zijn er verschillende redenen waarom USB 3.0 voorlopig nog niet groot wordt. Als voorbeeld noemt Jobs het feit dat Intel op het moment nog geen ondersteuning biedt voor de technologie. De reactie verklapt echter wel dat Apple in de toekomst Mac's wilt gaan voorzien van USB 3.0. Helaas gaf Steve Jobs geen aanwijzing over een tijdstip waarop dit gaat gebeuren.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000