StreetFighter in 3D met HoloToy

href="http://kode80.com">kode80</a> heeft de app <a href="http://itunes.apple.com/nl/app/holotoy/id360692282?mt=8#">HoloToy 1.08</a> uitgebracht voor de iPad, iPhone en iPod touch. Met de applicatie is het mogelijk 3D beelden op de iOS-apparaten te tonen. Het bedrijf heeft daarnaast een video uitgebracht waarin het de mogelijkheden van de applicatie toont.

In de video kun je zien wat kode80 op basis van StreetFighter- en Alpha-screenshots heeft kunnen maken. Het resultaat is een 3D-weergave van het klassieke spel, waardoor diepte ontstaat in de screenshots. Hierdoor kun je bijvoorbeeld om objecten en figuren heen kijken door de iPad te bewegen. Naast het resultaat laat het bedrijf in de video ook zien hoe je dit soort beelden kunt creëren met de app. Zo blijkt uit de video onder andere dat het maken van een 3D-afbeelding ook met HoloToy nog best wat tijd kost!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000