Steve Wozniak wil Australiër worden vanwege breedband internet

© PXimport

Steve Wozniak wil Australiër worden vanwege breedband internet

Smartphone & tablet

Geplaatst: 25 september 2012 - 15:19

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Wouter Hoeffnagel

De Amerikaanse Apple-oprichter Steve Wozniak bewondert het regeringsproject om voor 2021 het complete land aan te sluiten op breedband internet erg. Wozniak blijkt hier zelfs zoveel waardering voor te hebben dat hij het Australische staatsburgerschap heeft aangevraagd.

Wozniak zegt tegen het Australische magazine The Australian Financial Review dat hij het project steunt en het één van de redenen is waarom hij Australië zo leuk vind. De Apple-oprichter zegt zich Australiër te voelen en daarom graag Australiër te willen worden. Wozniak houdt overigens zijn Amerikaanse paspoort als hij het Australische staatsburgerschap krijgt toegewezen.

De medeoprichter van Apple klaagt al langer over de slechte beschikbaarheid van internetverbindingen in zijn thuisstaat Californië in de Verenigde Staten. Wozniak liet eerder weten thuis geen breedband internetverbinding te hebben.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000