Sony Xperia Z2 krijgt ook update naar Android M

Sony maakt bekend dat ondersteuning voor Android M naar een brede selectie aan Xperia-toestellen komt, tot aan de Xperia Z2 uit 2012 toe. De Xperia Z1-serie blijft steken op Android 5.1.

De volgende Xperia-modellen krijgen de update naar Android Marshmallow: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3+, Xperia Z3, Xperia Z3, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia M5, Xperia C5, Ultra Xperia M4 Aqua en Xperia C4.

Zo snel mogelijk

Sony brengt de update 'zo snel mogelijk' uit, maar zegt nog niet precies wanneer. De Nexus-toestellen van Google mogen Android 6.0 de komende weken als eerste verwachten. Ook smartphones van Motorola, HTC en de nieuwste Samsung Galaxy-modellen (vanaf de S5) krijgen het nieuwe besturingssysteem.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000