Skyfire browser komt in beperkte oplage in App Store

De href="http://macworld.nl/a/84833577/skyfire-browser-met-alternatieve-flash-ondersteuning-aangemeld-in-app-store.html" target="_blank">Skyfire app</a>, de browser die het mogelijk maakt via een omweg Flash-video's te bekijken, verschijnt in beperkte oplage weer in de App Store. Dit heeft Jeff Glueck, CEO van Skyfire, in een <a href="http://www.skyfire.com/press/blog/69-blog-post-from-skyfire-ceo" target="_blank">blogpost</a> laten weten.

De browser werd vorige week woensdag gelanceerd, waarna de app razendsnel in de lijsten van best gedownloade apps verscheen. De vraag naar de app was echter dusdanig groot dat de servers die Skyfire gebruikt voor het aanbieden van Flash-video's het dataverkeer niet aankonden. De app werd daarom verwijderd uit de App Store. Skyfire maakt gebruik van een systeem waarbij Flash-video's worden omgezet in HTML5-video's. Deze HTML5-content wordt vervolgens via servers van het bedrijf aangeboden aan gebruikers van de browser.

Via Twitter en haar Facebook-pagina kun je in de gaten houden wanneer Skyfire weer een nieuwe lading apps aanbiedt. De app is voor €2,39 te koop in de App Store.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000