'Samsung werkt aan goedkopere Galaxy Note 8'

'Samsung werkt aan goedkopere Galaxy Note 8'

Smartphone & tablet

Geplaatst: 25 augustus 2017 - 05:31

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:59

De Samsung Galaxy Note 8 kost maar liefst 999 euro en is daardoor lang niet voor iedereen weggelegd. De firma zou nu dan ook werken aan een ietwat goedkopere versie.

Dat meldt het Chinese ITHome op basis van specificaties die online zijn opgedoken. Het nieuwe model van de Galaxy Note 8 zou 4 GB RAM meekrijgen, 2 GB minder dan de duurdere versie. Het prijsverschil zou daardoor ongeveer 70 euro zijn. Niet veel, maar scheelt toch.

Verder gelijk

De overige specificaties zijn gelijk aan de Note 8 zoals deze afgelopen woensdag werd aangekondigd. De goedkopere versie zou gepland staan voor thuisland Zuid-Korea. Het is nog even afwachten of dit toestel er komt, en of deze vervolgens ook wereldwijd wordt verkocht.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000