Samsung: 5 miljoen Galaxy Notes

Samsung heeft in vijf maanden al meer dan vijf miljoen Galaxy note-tablets geproduceerd. Een enorm verkoopsucces voor dit Android-apparaat dat het midden houdt tussen een tablet en een smarthone.

Ze zijn weliswaar nog niet allemaal verkocht, voor een deel liggen ze waarschijnlijk nog in de winkel, maar toch is het een indrukwekkend aantal. De Galaxy Note onderscheidt zich door het grote 5,2 inch scherm en de mogelijkheid om met een drukgevoelige pen te schrijven of tekenen op de tablet. Daarnaast is het ook nog een volwaardige smartphone. Je kunt er gewoon mee bellen. Het was bovendien de eerste smartphone van Samsung met een 720p-resolutie en een 1,4 GHz dualcore-procesor.

Het succes van de Galaxy Note heeft Samsung in elk geval geïnspireerd om binnenkort ook een 10,1 inch tablet met een geïntegreerde actieve S Pen-bediening uit te brengen.

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000