Poll: Ping is een onzinnige toevoeging

Het overgrote deel van de MacWorld-lezers die via de poll hun mening heeft laten weten over Apple's sociale netwerk Ping vindt de dienst een onzinnige toevoeging. Bijna 52 procent van de deelnemers ziet het nut van Ping niet in. In totaal namen 236 mensen deel aan de poll.

Daarnaast geven 84 mensen aan Ping een leuk initiatief te vinden, maar het netwerk niet te gaan gebruiken. Dit is ongeveer 36 procent van het totaal aantal reagerende mensen. Een klein deel van de groep, bijna 13 procent, geeft aan te verwachten dat Ping een hit van Apple wordt. Deze groep, bestaande uit 30 mensen, vindt Ping dan ook super. Wat ga jij doen zodra Office for Mac 2011 beschikbaar is? Laat het ons weten via de poll die aan de rechterkant van deze pagina te vinden is.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000