OnePlus verkoopt voortaan iPhone 6-hoesjes

OnePlus verkoopt voortaan iPhone 6-hoesjes

Smartphone & tablet

Geplaatst: 2 december 2015 - 06:58

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:08

OnePlus verkoopt sinds vandaag een opmerkelijk nieuw product: hoesjes voor de iPhone 6. Op die manier hoopt het bedrijf iPhone-bezitters over te halen een OnePlus-toestel te kopen.

Om dat nog wat gemakkelijker te maken, wordt ieder hoesje geleverd met een invite voor de OnePlus X. Deze nieuwste smartphone van OnePlus is alleen op uitnodiging te koop.

Daarbij is er de kans dat je een invite krijgt voor de zeer zeldzame Ceramic Limited Edition. Of zelfs een gratis toestel. 

Knipoog

OnePlus doet dit met een vette knipoog, maar dat neemt niet weg dat het hoesje gewoon te bestellen is voor 19,99 euro.

Het hoesje is van hetzelfde gezandstraalde materiaal gemaakt als de behuizing van de OnePlus One en OnePlus 2. Ook prijkt het OnePlus-logo er op. Of iPhone-fans daar echt op zitten te wachten, is natuurlijk de vraag...

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000