OnePlus Nord CE 5G: Zoek de verschillen

OnePlus Nord CE 5G: Zoek de verschillen

Smartphone & tablet

Geplaatst: 13 juli 2021 - 10:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 15:13

De nieuwe OnePlus Nord CE 5G is een iets goedkopere en lichtere variant van de standaard Nord uit 2020. Welk model het beste bij je past, is afhankelijk van verschillende factoren.

Zo heeft de CE 5G een hogere accucapaciteit (4500 mAh), betere hoofdcamera (64 megapixel) en dit keer wél een koptelefooningang. Tegelijkertijd is de processor wat trager, heeft de selfiesensor een lagere resolutie en is de achterkant van plastic in plaats van glas.

Ook prijsverschil

Ook ontbreekt de fysieke 'notificatieslider', die juist zo handig is op OnePlus-toestellen. De verschillen zijn dus subtiel, het is maar net waar je meer waarde aan hecht. De CE 5G kost 299 euro, de eerdere Nord is doorgaans enkele tientjes duurder.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000