Nog twee nieuwe features in iOS 4.3

iOS 4.3 brengt nog twee nieuwe features. Het gaat om 'Find My Friends' en een aantal nieuwe camerafilters. Verwijzingen naar beide features zijn gevonden in een plist-bestand van href="http://macworld.nl/a/28642313/ios-4-3-wat-leert-de-eerste-beta-ons.html" target="_blank">iOS 4.3</a>.

Find My Friends is een functie die is opgedoken in instellingen voor MobileMe. Het is niet precies duidelijk wat de feature inhoudt. De website MacRumors, die de verwijzing ontdekte, zegt te vermoeden dat het om een locatiegebaseerde dienst gaat. De naam doet vermoeden dat je hiermee je vrienden kunt vinden. De dienst gaat volgens MacRumors lijken op Loopt en Google Latitude.

iSpazio heeft verwijzingen ontdekt naar camerafilters. Het gaat hierbij om filters als thermische camera, x-ray, caleidoscoop, tunnel van licht en turbine.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000