My Support Profile geeft informatie over garantie en reparaties

Apple heeft href="https://supportprofile.apple.com/MySupportProfile.do" target="_blank">My Support Profile</a> gelanceerd. My Support Profile is een website waar je aan de hand van je Apple ID al je Apple-producten kunt bekijken en hier informatie over kan vinden. Denk hierbij aan serienummer, de verloopdatum van de garantie op je producten en supportactiviteiten zoals reparaties in de gaten houden.

Daarnaast is er ook een optie genaamd 'VoicePass', waarmee je op kunt geven met welke telefoonnummers je contact opneemt met de Apple Support-afdeling. Hierdoor herkent de afdeling dat jij de gene bent die belt, waardoor persoonlijke informatie direct beschikbaar is en de tijd dat je aan de telefoon zit wordt verminderd. Helaas is deze optie momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Het is onbekend of VoicePass ook naar Nederland komt.

© CIDimport

My Support Profile

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000