Het gaat zo goed met MacWorld dat we besloten hebben het zompige zolderkamertje waar we nu zitten te verruilen voor een megalomaan penthouse op Sloterdijk. De verhuizers trekken morgenochtend de stekker uit onze CouchDB-server en gaat MacWorld op zwart. Maar we zullen snel uit de as herrijzen. Alvast excuus voor de overlast.

Maar vanaf morgen kijken we uit over de Stad Die Nooit Slaapt. De plaats waar Apple Benelux zetelt. Waar iedereen mooi, hip en creatief is. Kortom: de stad waar MacWorld thuishoort.

Voordat we The MacWorld Mansion mogen betrekken, moeten we helaas wel eerst even pijn lijden. Vrijdagochtend trekken de verhuizers de stekker uit de voor ons zo belangrijke CouchDB-server. Dan gaat MacWorld op zwart. Dat zal een paar uur duren. Alvast sorry voor de overlast. Schelden mag - voor en na die tijd - in de comments hieronder.

© CIDimport

UPDATE: de servers zijn verhuisd en wij zitten inmiddels aan de scroppino's. Dank voor jullie geduld!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000