'Logitech-toetsenborden werken straks weer op Samsung-tablets'

'Logitech-toetsenborden werken straks weer op Samsung-tablets'

Smartphone & tablet

Geplaatst: 22 juli 2015 - 11:07

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:11

Samsung werkt aan een oplossing voor eigenaren van Samsung-tablets, die na de automatische update naar Android Lollipop (5.0.2) hun draadloze Logitech-toetsenbord ineens niet meer konden gebruiken.

Een medewerker van Logitech laat dat weten op het Logitech-forum, waar de afgelopen week veel klachten zijn binnengekomen. Het probleem blijkt te liggen bij Samsung, dat binnenkort een update voor de tablets naar consumenten gaat pushen.

Bluetooth

Daarna zouden bluetooth-toetsenborden het gewoon weer moeten doen. Onder meer de Samsung Tab Pro en Samsung Note Pro-tablets werkten niet meer in combinatie met toetsenborden van Logitech. Andere wireless keyboards werkten wel nog gewoon.

Samsung brengt de update 'binnenkort' uit.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000