Lenovo presenteert Yoga 900 met Intel Skylake-processor en Windows 10

Lenovo komt met een nieuw model in zijn Yoga-serie: De Yoga 900. Die heeft de nieuwe Skylake-processor van Intel, en een schermresolutie van 3200 x 1800 pixels.

Lenovo kondigde het model gisteravond aan. De Yoga 900 is vooral gericht op power-users.

Specs

Daarvoor heeft het model een Intel i7 Skylake-cpu gekregen, de nieuwe processor van Intel met een kloksnelheid van 2,5 GHz. Daarnaast zit er een ssd in het apparaat van 512 GB, en 16 GB aan DDR3-RAM.

Windows 10

Het apparaat draait op Windows 10, en heeft speciaal daarvoor een eigen vingerafdrukscanner gekregen waardoor het apparaat biometrisch te ontgrendelen is. Ook is er ondersteuning voor inloggen via Windows Hello, en zitten er 2 microfoons in het apparaat waarmee Cortana makkelijker te gebruiken is.

De convertible gaat 1,299 dollar kosten. Europese prijzen zijn nog niet bekend, en het is ook nog niet duidelijk wanneer het apparaat naar Europa komt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000