Google Latitude voor iPhone beschikbaar

© CIDimport

Google Latitude voor iPhone beschikbaar

Geplaatst: 13 december 2010 - 12:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:37

Redactie

href="http://itunes.apple.com/nl/app/google-latitude/id306586497?mt=8" target="_blank">Google Latitude</a> voor de iPhone is in de App Store verschenen. Google Latitude is een dienst waarmee je de locatie van vrienden bekijken op een kaart. Hierdoor kun je snel afspreken met vrienden die in de buurt zijn of vrienden al bijna bij je huis zijn aangekomen.

Je kunt zelf aangeven wanneer je je locatie deelt met vrienden. Deze wordt dus niet standaard gedeeld. De app blijft op de achtergrond van de iPhone draaien, waardoor je locatie ook gedeeld kan worden op het moment dat de iPhone uit of in slaapstand staat. De app is niet geschikt voor de eerste iPhone en iPhone 3G. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Google Latitude is overigens ook via de browser te gebruiken.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000