Google Docs-documenten bewerken op iPhone en iPad

Google heeft de editor van href="http://docs.google.com/" target="_blank">Google Docs</a> geschikt gemaakt voor de iPhone en iPad. Hierdoor kun je nu onderweg op de apparaten documenten aan te maken of te bewerken. Dit meldt Google in een <a href="http://googledocs.blogspot.com/2010/11/editing-your-google-docs-on-go.html" target="_blank">blogpost</a>.

Samenwerken vereenvoudigen is een belangrijke doelstelling van Google Docs. Door de nieuwe functionaliteiten in de editor kun je nu ook onderweg samenwerken met een ander aan één document. De nieuwe versie wordt in eerste instantie alleen voor Engelstalige gebruikers van Google Docs beschikbaar. Deze variant moet binnen enkele dagen beschikbaar zijn. Ondersteuning voor andere talen wordt op korte termijn toegevoegd aan de dienst. De dienst is overigens niet alleen voor iOS beschikbaar, maar ook voor Android. Ook gebruikers van Android-toestellen kunnen dus vanaf nu onderweg documenten in Google-docs bewerken.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000