Goedkeuring voor apps die zijn blijven hangen in procedure voor App Store

Door de veranderingen van de richtlijnen die gehanteerd worden bij het keuren van applicaties voor de App Store blijken apps die zijn blijven hangen in het goedkeuringsproces ineens alsnog goedgekeurd te worden. Dit meldt href="http://www.macrumors.com/2010/09/16/app-store-developers-see-long-stalled-submissions-approved-in-wake-of-guideline-changes/">MacRumors</a>. Het gaat hierbij om apps waar Apple nooit op heeft gereageerd.

Door de strenge richtlijnen bleven veel apps lange tijd hangen in de App Store, met als gevolg dat ontwikkelaars niet wisten waar zij aan toe waren en soms de moed dat hun app nog in de App Store zou verschijnen op hebben gegeven. Nu blijkt echter dat Apple dit soort apps een nieuwe kans geeft met de nieuwe richtlijnen.

Zo is de app MePing van ontwikkelaar Bryan Bartow alsnog in de App Store verschenen. De app was zes maanden na inzending nog steeds niet goed- of afgekeurd. Ook andere applicaties, die vaak omgebouwde versies zijn van Flash-applicaties, worden ineens goedgekeurd.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000