Gewapende mannen stelen busje met Apple-producten

Gewapende mannen stelen busje met Apple-producten

Smartphone & tablet

Geplaatst: 6 juli 2012 - 15:39

Aangepast: 16 november 2022 - 10:13

Wouter Hoeffnagel

Een groep gewapende mannen heeft in Frankrijk een busje vol Apple-producten gestolen. Drie mannen hebben het transport aangevallen met machinegeweren. Bij de overval zijn geen gewonden gevallen.

De Franse website Nowhereelse.fr meldt dat de drie mannen het busje overvielen met Kalashnikov- of M16-aanvalsgeweren. De aanval vondt plaats in Aulnay-sous-Bois in Seine-Saint-Denis, een voorstad van Parijs. Zowel de chauffeur als bijrijder van het busje zijn korte tijd door het trio gegijzeld, maar werden vrijgelaten in de bossen van Val d'Oise.

Teruggevonden

Veel succes hebben de drie overvallers overigens niet gehad. De Franse politie trof het gestolen busje enkele uren na de overval leeg aan. In een huis in de omgeving van het busje vond de politie daarnaast de gestolen Apple-producten. De overvallers waren niet aanwezig en zijn dus nog niet gepakt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000