Galaxy Note II krijgt flexibel scherm

Samsung werkt aan de ontwikkeling van een volgende versie van de succesvolle Galaxy Note. De Galaxy Note II krijgt waarschijnlijk een onbreekbaar scherm en de volgende versie van Android: "Jelly Bean".

Hoe groter het scherm des te kwestbaarder het is, moeten ze bij Samsung gedacht hebben. Er wordt al lang werkt aan de ontwikeling van flexibele oledschermen dus ligt de combinatie in een volgende Galaxy Note voor de hand.

Volgens het HongKongse MK Business krijgt de nieuwe Note een groter scherm dan zijn voorganger met met de toch al flinke 5,3 inch. De exacte afmetingen zijn nog niet bekend, wel dat het scherm onbreekbaar zou moeten zijn bij val of stoot. De Galaxy Note II gaat draaien op besturingssysteem Android Jelly Bean, de opvolger van Ice Cream Sandwich. Waarschijnlijk zal de volgende Galaxy Note vanaf oktober te koop zijn.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000