EFI firmwareupdate 1.5 en Firmware Restoration CD 1.9 gelanceerd

Apple heeft een EFI firmwareupdate uitgebracht voor alle Mac Pro-modellen die vanaf medio 2010 zijn uitgebracht. De href="http://support.apple.com/kb/DL1321">EFI firmwareupdate 1.5</a> vereist Mac OS X 10.6.4. Daarnaast heeft het bedrijf ook <a href="http://support.apple.com/kb/DL1320">Firmware Restoration CD 1.9</a> uitgebracht.

De firmwareupdate verhelpt een probleem waarbij het invoerscherm voor het wachtwoord van de firmware niet werd getoond. Een ander probleem dat in de update wordt aangepakt is het niet tonen van de Boot Picker als via ethernet verbinding is gelegd met een netwerk zonder DHCP. De firmwareupdate is 1.96MB groot. Firmware Restoration CD 1.9 is bedoeld voor het terugzetten van de firmware op een Intel-gebaseerde Mac nadat een update is onderbroken of verkeerd geïnstalleerd. Apple waarschuwt overigens dat een deel van je persoonlijke instellingen terug gezet kan worden naar de fabrieksinstelling. Ook is het niet mogelijk om met de software een succesvolle update terug te draaien. Firmware Restoration CD 1.9 is 22,5MB groot.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000