Centraal Boekhuis levert Nederlandse boeken aan iBook-store

Het href="www.centraal.boekhuis.nl/">Centraal Boekhuis</a> gaat Nederlandse boeken leveren de <a href="http://itunes.apple.com/nl/app/ibooks/id364709193?mt=8">iBook-store</a>. Dit maakt de organisatie bekend op de boekenbeurs in Frankfurt, Duitsland. Hierdoor kunnen uitgevers die een contract hebben met het Centraal Boekhuis hun boeken eenvoudig in de iBook-store te krijgen. Zij hoeven hiervoor geen apart contract te sluiten met de iBook-store.

Vanaf november kunnen Nederlandse boeken op deze manier in de iBook-store worden geplaatst. Overigens kunnen de uitgevers niet zelf aangeven wat zij voor hun boek gaan vragen. De prijzen voor de boeken worden gebaseerd op het prijsbeleid van Apple. De digitale boeken zijn hierdoor waarschijnlijk duurder dan in andere digitale boekwinkels.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000