Android 6.0 op Galaxy S6 (Edge) getest via publieke beta

Een opmerkelijke zet van Samsung. Het bedrijf nodigt Samsung Galaxy S6 en S6 Edge-gebruikers uit om Android 6.0 uit te proberen, als onderdeel van een betatest. Het is de eerste keer dat Samsung een software-update zo aanbiedt.

Het addertje onder het gras is dat de probeerversie vooralsnog alleen te testen is voor Zuid-Koreanen en inwoners van het Verenigd Koninkrijk. Voor Nederland zijn er nog geen soortgelijke plannen. We moeten netjes wachten tot Android M echt klaar is voor release.

Geïnteresseerden kunnen de Galaxy Care-app downloaden in de Play Store. Daar kunnen ze zich registreren voor de zogeheten Galaxy Beta Program, dat tot 18 januari duurt. Daaruit kunnen we opmaken dat Android 6.0 voor die tijd nog niet naar de S6-serie komt.

Wie nog meer?

Samsung blijft verder vaag over welke Galaxy-toestellen uiteindelijk nog meer de overstap naar Android M maken. Volgens de meest recente geruchten zouden ook de Galaxy S5 en de recente Note-toestellen de upgrade krijgen.

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000