Algiz 10X van Handheld is stevige Windows 10-tablet

Algiz 10X van Handheld is stevige Windows 10-tablet

Smartphone & tablet

Geplaatst: 19 oktober 2016 - 10:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:52

De Zweedse firma Handheld specialiseert zich al een poosje in Windows-tablets die onder extreme omstandigheden moeten functioneren - bijvoorbeeld in de bouwvak en in de landbouw. Binnen die serie komt een nieuw model uit.

De tablets van Handheld moeten tegen een stootje kunnen, en daarvoor is de extra dikke behuizing geen overbodige luxe. Het touchscreen is daarnaast ook gewoon te gebruiken wanneer werkhandschoenen worden gedragen.

Windows 10

Binnenkort komt dit nieuwe model uit, de Algiz 10X. Het is de eerste tablet van Handheld die op Windows 10 draait. Tevens is ‘ie waterdicht en stofbestending. O.a. 4 GB werkgeheugen en een ssd met 128 GB ruimte maken er onderdeel vanuit.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000