Sony's game-streamingdienst krijgt honderden titels

Voor game-liefhebbers is er goed nieuws: Sony komt met een streamingdienst voor Playstation-consoles met een aanbod van honderden games. Tenminste, dat heeft Todd Liss van Sony gezegd tegen IGN.

De topman van Sony meldde dit tijdens een besloten evenement. Hij beloofde dat er honderden titels beschikbaar zouden zijn als PlayStation Now later deze zomer de streamingsdienst lanceert in de Verenigde Staten.

Oud en nieuw

Op het platform kun je oudere, maar ook nieuwe spellen spelen zonder die eerst te installeren. In het begin zal de dienst alleen op consoles van Sony te gebruiken zijn, zoals de Playstation 3 en 4, maar het zal op termijn ook voor tablets moeten gaan werken.

Zonder te downloaden

Tijdens het evenement waren onder andere Dead Island Riptide, Ben  10 Ominverse en MX vs ATV Alive gratis te spelen. Ze konden niet worden gedownload, de spelers hadden alleen de optie om een overview of redommendation te geven. PlayStation Now wordt deze zomer in de Verenigde Staten en later in Japan en Zuid-Korea gelanceerd. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000