Uit gelekt promotiemateriaal blijkt dat Grand Theft Auto V in de lente van 2013 gelanceerd wordt op de Playstation 3 en Xbox 360.

Het vijfde deel van de immens populaire spellenreeks Grand Theft Auto komt zeer waarschijnlijk in de lente van 2013 in de winkels te liggen. Er is een Poolse promotieposter gelekt waarop staat dat er pre-orders kunnen worden geplaatst en daaronder staat ‘Spring 2013’ te lezen. Verder staan er twee consoles op de poster, namelijk Xbox 360 en Playstation 3. Dat zou dus betekenen dat pc-bezitters en gamers die tegen die tijd een Nintendo Wii U in huis hebben niet of pas later crimineeltje kunnen spelen.

Ontwikkelaar Rockstar heeft nog niet gereageerd op het uitlekken van de poster. Wel heeft Polygon.com aan Rockstar gevraagd of de poster echt is. Tot het lekken van deze poster is er alleen een trailer uitgekomen in november 2011. Door de lange radiostilte gingen kenners al uit van het feit dat GTA V pas in 2013 op de markt zou verschijnen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000