Gamer haalt nieuw wereldrecord in Donkey Kong

Gamer haalt nieuw wereldrecord in Donkey Kong

Spelcomputer & games

Geplaatst: 9 mei 2016 - 12:14

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:58

Al sinds 1981 wordt er gestreden om de hoogste score in Donkey Kong en die lijkt nu behaald. Gamer Wes Copeland speelde krap 3,5 uur door en verloor nooit een leven. Het resultaat is een nieuw wereldrecord.

De high score voor Donkey Kong staat nu op 1.128.000 punten. Volgens Copeland kan het niet beter, het is de perfecte score.

In de game scoor je punten door met Mario over vijanden te springen, om zo naar de top van het level te klimmen en de prinses te bevrijden uit de klauwen van de bekende aap.

Niet geraakt

Mario mag maar één keer geraakt worden voor hij het loodje legt, dus Copeland slaagde er in om meer dan drie uur lang ieder obstakel te vermijden. Over concentratie gesproken...

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000