Na onnoemelijke keren uitgesteld te zijn heeft Blizzard eindelijk een officiële release datum aangekondigd van Diablo III. 15 mei zullen vele gamers zichzelf gaan opsluiten en online met elkaar het kwaad bestrijden.

Het derde deel in de reeks, waarvan het allereerste deel de grondlegger was van het hack 'n slash rpg-genre, komt uit op 15 mei. Behalve op de pc, zal Diablo III ook op de Mac draaien. Daarnaast zal er ook een console versie beschikbaar komen van Diablo III.

De Diablo reeks is vooral populair vanwege de online multiplayer mogelijkheden waarbij iedere speler een karakter tot zich neemt en hordes vijanden van zich af slaat, schiet of tovert. Het derde deel zal hier verder op voortborduren. De game is via de site van Blizzard al als pre-order te bestellen. Je kan de game ook gratis krijgen als je een jaarabonnement neemt op World of Warcraft.

Hieronder is een gameplay-trailer te zien van de beta van Diablo III.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000