YouTube-app voor Android krijgt betere zoekfunctie

© CIDimport

YouTube-app voor Android krijgt betere zoekfunctie

Software

Geplaatst: 11 december 2014 - 07:26

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:51

Redactie

De YouTube-app op Android is vernieuwd. Het uiterlijk van de app is een stuk moderner gemaakt, met een stijl die beter past bij Android Lollipop.

Het uiterlijk sluit nu meer aan bij het 'material design', de nieuwe ontwerpstijl die Google in Lollipop doorvoert. Meerdere Google-apps hebben die nieuwe stijl al, zoals Google Maps en Google Calendar.

Zoekfunctie

Naast de nieuwe stijl heeft de YouTube-app een verbeterde zoekfunctie gekregen. Daarmee kunnen gebruikers nu niet alleen maar zoeken op titel, maar ook op de lengte van een video of de kwaliteit ervan - dezelfde zoekfuncties die ook op de website beschikbaar zijn.

De nieuwe update is gratis te downloaden in Play Store van Android. Gebruikers die de YouTube-app al hebben kunnen die handmatig updaten.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000