Ondanks dat de tft-schermen van tegenwoordig van prima kwaliteit zijn, blijft het verre van ideaal om een tekst op een scherm te lezen.De makers van WordFlashReader claimen dat het lezen van teksten op een beeldscherm met hun programma een stuk prettiger wordt. Wanneer u een tekst hebt ingeladen in WordFlashReader, dan wordt deze in het onderste gedeelte van het venster weergegeven.

In het bovenste deel worden de woorden uit de tekst één voor één getoond, zodat u de tekst woord voor woord leest. U kunt met de cursortoetsen bepalen hoe snel de woorden wisselen. De woorden worden geel op een zwarte achtergrond weergegeven, maar u kunt de kleuren en het lettertype aanpassen. Het programma kan txt, html en beperkt pdf-bestanden inlezen.

wordflashreader.sourceforge.net
taal: EN, freeware, 4,86 MB
Vista/XP/2000

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000