Nieuwssite NU.nl gaat ook de meest besproken onderwerpen en nieuwswaardige berichten op Twitter opnemen in het "nieuwsassortiment". NUlive is de naam van deze service en is te vinden op live.nu.nl.Als je niet actief bent op Twitter, is het moeilijk om nieuwswaardige berichten en veel besproken onderwerpen toch onder ogen te krijgen.

En dat terwijl er via Twitter veel nieuws naar buiten komt.

NUlive biedt daarom op een slimme manier een overzicht van de meest voorkomende termen op Twitter en laat zien welke tweets het meest worden doorgestuurd. Daarnaast worden lijsten bijgehouden van bekende Nederlanders die op Twitter actief zijn, gerangschikt in categorieën als sporters, politici en showbizz sterren.

De hoofdredacteur van NU.nl, Laurens Verhagen meldt: "De redactie is zelf al een tijdlang op dit netwerk actief en wil graag de lezers toegang bieden tot de interessante aspecten van dit netwerk."

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000